Beatrijs Hoeve stopt

Beatrijs Hoeve stopt

Na meer dan 25 jaar is het moment gekomen dat ik -met pijn in mijn hart-
per 1 november 2019 afscheid ga nemen van Beatrijs-Decorations en Beatrijs Hoeve.

Na meer dan 25 jaar is het moment gekomen dat ik -met pijn in mijn hart- per 1 november 2019 afscheid ga nemen van Beatrijs-Decorations en Beatrijs Hoeve.
Ondanks het feit dat er – ook na 25 jaar- voor alle gezellige activiteiten op onze prachtige locatie nog steeds heel veel belangstelling is, wordt het nu tijd voor mij om het echt wat rustiger aan te gaan doen.

Jarenlang heb ik -samen met alle medewerkers- met veel plezier vele gasten mogen ontvangen die voor de meest uiteenlopende activiteiten naar onze mooie locatie kwamen.
Hierbij wil ik dan ook alle gasten bedanken die het succes van ons unieke concept mogelijk hebben gemaakt.

Ondanks dat de activiteiten rondom Beatrijs-Decorations en Beatrijs Hoeve stoppen, zal de online theewinkel Tea4You blijven bestaan en verder gaan vanaf een nieuwe lokatie.
Het blijft dus nog steeds mogelijk om al je favoriete theeën bij ons te kopen en te bestellen.

Wil je nog één keer bij ons genieten of creatief bezig zijn? Dat kan, want tot en met 31 oktober zijn wij nog geopend met alle huidige programma’s en activiteiten waar je nog nog volop voor kunt reserveren.  Ook ben je gedurende de zomermaanden woensdag tot en met zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur als passant van harte welkom om iets te gebruiken van onze kaart.

Op zaterdag 2 november willen wij met een hapje en een drankje afscheid nemen van iedereen die in de afgelopen jaren op welke manier dan ook bij ons betrokken is geweest. Daarover volgt half augustus meer informatie.

Wij nemen afscheid, maar kijken met een goed gevoel terug op al het moois bij Beatrijs Decorations en Beatrijs Hoeve!

Heb je vragen? Bel of mail gerust.

Groet, Beatrijs