Over ons

Net buiten Voorthuizen -midden in de natuur- vind je Beatrijs Hoeve.
Een plek waar je in een ontspannen en landelijke omgeving het hele jaar door -zowel binnen als buiten- kunt reserveren voor diverse activiteiten zoals b.v. een high-tea, workshop bierbrouwen, bierproeverijen, short-golf, gezellige familiedag, bedrijfsfeest of jubileum.
Beatrijs-Decorations  is al 25 jaar gespecialiseerd in creatieve arrangementen en maakt voor de sfeervolle omlijsting met eten en drinken gebruik van Beatrijs Hoeve.

De grote, oude boerenschuur is in de loop der jaren volledig gerenoveerd met veel aandacht voor de oorspronkelijke sfeer zoals de houten balken en de originele muren.
Bij mooi weer is het genieten op het grote terras en in de grote tuin die geschikt is voor grote en kleine groepen. Daarnaast is er ook nog een grote overdekte buitenruimte die tijdens de zomermaanden gebruikt kan worden wanneer het buiten net een beetje minder is.
Vanaf 2018 zijn  de workshops bierbrouwen en de bierproeverijen onder leiding van de Voortsche Streekbieren aan het programma toegevoegd.
Daarnaast hebben wij in samenwerking met het aangrenzende Lounge Sport Zeumeren een aantal sportieve arrangementen toegevoegd. Verder werken wij graag samen met lokale partners voor onze activiteiten.
Bij alles wat wij doen staan de persoonlijke service en gastvrije ontvangst centraal.