Trouwen bij Beatrijs Hoeve

Trouwen bij Beatrijs Hoeve

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

Op onze landelijke locatie, centraal in Nederland zijn er tal van mogelijkheden om een fantastische huwelijksdag te beleven. Wist je dat je bij de Beatrijshoeve ook je officiële ja-woord kunt geven?

Wanneer je droomt van een romantische, idyllische trouwdag ben je bij ons aan het juiste adres! De voormalige boerderij met stallen is van alle moderne gemakken voorzien, maar heeft toch zijn authentieke uitstraling behouden. Wij ontvangen jullie –en jullie gasten- graag in onze sfeervolle, ongedwongen en intieme setting. De gehele dag kan op 1 locatie plaatsvinden. Van het ja-woord, tot een fotoshoot in onze kleurrijke tuin, een intiem diner in ons sfeervolle theehuis en een stijlvol feest op ons terras. En niet geheel onbelangrijk, trouwen bij de Beatrijshoeve is goed betaalbaar!

Wat is daarop je antwoord?
Wat denk je ervan om samen eens vrijblijvend te komen praten over jullie wensen? Kom kijken en sfeer proeven wat de mogelijkheden zijn voor jullie trouwceremonie. Maak een afspraak om geheel vrijblijvend langs te komen.
Als geen ander weten wij dat deze dag voor jullie heel speciaal is en daarom stellen wij alles in het werk om aan jullie verwachtingen te voldoen. Wij denken graag met jullie mee om voor jullie een onvergetelijke dag te organiseren binnen de mogelijkheden die onze locatie en jullie budget biedt.

Je hoeft pas ja te zeggen als je ervan overtuigd bent dat jouw dromen tot leven komen bij de Beatrijshoeve.